«

»

Απρ
24

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ

 

Αγαπητοί Κύροι,

Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ηγείται του ασφαλιστικού κλάδου στην Ελλάδα κατέχοντας τα μεγαλύτερα μερίδια αγοράς τόσο στον Κλάδο Ζωής όσο και στους Γενικούς Κλάδους.

Με ιστορία 122 ετών έχει καταστήσει το όνομα της συνώνυμο με την απόλυτη φερεγγυότητα ενώ συνεχίζει να αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και παράλληλα βελτιώνει τις υποδομές της ώστε να παρέχει ποιοτηκές υπηρεσίες στον Έλληνα καταναλωτή.

Με δυναμικά δίκτυα πωλήσεων, εκσυγχρονισμένες δομές και φιλική εξυπηρέτηση στέκεται πάντα δίπλα στον Έλληνα πολίτη. Με 13 διοικητικά Υποκαταστήματα, 2.450 ασφαλιστικούς συμβούλους σε 184 γραφεία πωλήσεων σε όλη τη χώρα και 1.853 συνεργαζόμενα πρακτορεία και Brokers έχει δημιουργήσει ένα δίχτυ ασφαλείας, καλύπτιντας κάθε ανάγκη.

Η Εταιρία ανήκει στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας, γεγονός που εγγυάται τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της και παρέχει, στους πάνω απο 1.000.000 ασφαλισμένους της, όλα τα προνόμια και τα οφέλη του Ομίλου.

Τα γραφεία μας, που εδρεύουν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 555, συνεργάζονται με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 20 χρόνια, έχοντας αποκομίσει τεράστια εμπειρία και εξιδείκευση. Στα πλαίσια της στελέχωσης τους ,ζητάμε να συνεργαστούμε με σπουδαστές ή και αποφοιτούς σας που έχουν θέληση για δημιουργία.

Η καριέρα στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είναι εξασφαλισμένη για ανθρώπους με θέληση για επιτυχία. Να είστε σίγουροι ότι όσους σπουδαστές σας μας συστήσετε θα σας ενημερώνουμε για τη συνεχή τους επιτυχία.

Αναμένουμε βιογραφικά στο emailkaravas.ethniki@yahoo.gr και για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλέφωνα 210. 9986720 και 6948.008.959

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ)